Welkom in Kloosterakker

In Assen, een stad die alles heeft, vind je jouw ideale thuis: Kloosterakker.
Temidden van het groen en het prachtige Drentse landschap biedt deze wijk de perfecte balans tussen rust,
ruimte en gemak. Vanuit de groene buurt loop je ontspannen door de natuur en geniet je van alle voorzieningen om de hoek.
De nabijheid van uitvalswegen, scholen en winkels maken dit tot een gedroomde leefomgeving.

Thuis in Assen

Een stad die alles heeft

Te midden van het betoverende Drentse landschap prijkt Assen: een stad die alles heeft. Hier ervaar je een combinatie van natuurlijke schoonheid en moderne gemakken. Alle faciliteiten die je van een stad verwacht, liggen binnen handbereik.

Trek er op uit en maak een heerlijke wandeling in het Asserbos: een van de oudste bossen van Nederland. Een prachtig stukje natuur, vlak bij het centrum. Hier wandel je langs de mooiste paadjes en kronkelende beekjes. Als je verlangt naar de levendigheid van de stad, pak dan je fiets en vind binnen enkele minuten een plekje op een van de charmante terrasjes in deze groene omgeving of struin door de gezellige winkelstraten. Wonen in Assen betekent de ideale balans tussen wonen, werken en ontspannen. Hier ontstaat dat gevoel van thuiskomen.

‘In Assen is van alles te doen voor jong en oud!’

Schrijf je in voor deze nieuwe fase!

.. en blijf op de hoogte!

Kloosterakker is volop in ontwikkeling. Wil je graag op de hoogte blijven van het project? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste nieuws.